Rohlik.cz

Popis produktu

Vytváří se z převařené syrovátky, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě mozzarelly. Syrovátka se vaří na 95 stupnů, což zahájí proces, při kterém proteiny, které byly v syrovátce, začnou stoupat k povrchu. Z toho, co se nakulminuje u povrchu se pak vytvoří ricotta. Ricotta je velmi měkká, lehká. Její výhoda je, že se dá použít jak pro slanou kuchyni, tak pro sladkou. Často se používá pro deserty, například pro přípravu cannoli a dalších sladkých pochoutek.

Složení

Vyrobeno z nepasterizovaného mléka. Není vhodné pro těhotné ženy.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×