Rohlik.cz

Popis produktu

Nejvýstižnějším názvem v češtině by byla zřejmě sušená mozzarella. Zrající cca 30 dní, než má správnou chuť a konzistenci. Po výrobě zůstane scamorza naložená ve vodě se solí zhruba 3 až 5 hodin. Vnější vrstva se díky soli vytvoří ochranný filtr a vnitřek sýra poté zraje. Ideální je ji dát na gril zhruba na 2 minuty, poté podávat například s bruschettami.

Složení

Vyrobeno z nepasterizovaného mléka. Není vhodné pro těhotné ženy.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×