Rohlik.cz

Popis produktu

České, za sucha stařené hovězí. Nedáme na něj dopustit. Maso z kraviček, které jsou z plemene aberdeen angus a jsou celý rok na pastvě, kde se živí trávou či senem. Rostou pomalu v krásné přírodě Šumavy či Vysočiny. Maso je za sucha vyvěšené minimálně 5 týdnů, čímž získá úžasnou výraznou chuť. Rump steak je maso steakové, vyžaduje tedy rychlou přípravu. Maso připravte na velmi rozpálené pánvi nebo grilu. Nechte odpočinout a až poté nakrájejte. Maso tak zůstane krásně šťavnaté.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×