Naši zákaznickou podporu bohužel přemohla chřipková epidemie. Z kapacitních důvodů bude live chat ve špičkách nedostupný. Veškeré požadavky budeme vyřizovat postupně, prosíme jen o trpělivost. Moc se omlouváme a držte nám palce, ať jsme brzy zdraví. Děkujeme za pochopení.

TRMS BIO Hovězí Angus Rump Steak

cca 0,6 kg
Od českého farmářePrémiová kvalita
Bez éček
cca 809,94 Kč 1 349,00 Kč/kg
Kategorie:
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu

Popis produktu

České, za sucha stařené hovězí. Nedáme na něj dopustit. Maso z  kraviček, které jsou z plemene aberdeen angus a jsou celý rok na pastvě, kde se živí trávou či senem. Rostou pomalu v krásné přírodě Šumavy či Vysočiny. Maso je za sucha vyvěšené minimálně 5 týdnů, čímž získá úžasnou výraznou chuť. Rump steak je maso steakové, vyžaduje tedy rychlou přípravu. Maso připravte na velmi rozpálené pánvi nebo grilu. Nechte odpočinout a až poté nakrájejte. Maso tak zůstane krásně šťavnaté.

 


 

Příběh The Real Meat Society

The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.

Proč děláte to, co děláte?

Jí a prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.

Proč si Paul vybral Rohlík?

„Díky Rohlíku máme možnost dostat naše masa na talíř i těm, kteří to do našeho řeznictví mají daleko. Celý proces od objednávky našich mas, přes zalistování až po závoz a předání zákazníkům je pro nás jednoduchý. Je to skvělá příležitost pro malé dodavatele.”

 

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 13 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.

Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.

Složení

Rump Steak - hovězí steak bio
Hovězí maso z květové špičky