Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

TRMS BIO Kotleta bez kosti z přeštíka cca 480g
Prémiová kvalita

TRMS BIO Kotleta bez kosti z přeštíka

TRMS BIO Kotleta bez kosti z přeštíka

cca 480g
Prémiová kvalita
cca 312,00 Kč (649,00 Kč/kg)
  • Kategorie: Vepřové > Kotlety a žebra
  • Země původu: dle aktuální nabídky
    pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Popis produktu

Kotleta bez kosti (Loin steak) z přeštického prasete chovaného pastevně v bio režimu na Biofarmě Sasov. Maso je za sucha vyvěšované jeden týden. Prasata vyrůstají v prasečích rodinkách, kde mají možnost sát mateřské mléko dokud je to baví, nemusí s nikým bojovat, nejsou oddělená od matky, nejsou dopována antibiotiky. Kotlety bez kosti zapečte s na plátky nakrájenými bramborami, smetanou a cibulkou. Maso zůstane krásně šťavnaté a vy získáte rychlou večeře v podstatě bez práce.

Přeštíci jsou výhradně české plemeno vyznačující se vyšším podílem tuku. Maso jako takové je chuťove velmi nadprůměrné a měli byste ho vyzkoušet.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

5 (88 hodnocení)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

"Krásně šťavnaté maso, vhodné i na gril."

Václav M. 21.6.2017

"fantastické maso !"

Lucie V. 7.6.2017

"Zapekla jsem podle vasi rady a bylo to vynikajici!!!! "

Markéta B. 21.5.2017

"Maso je hodně tučné ale dobré a na rozdíl od levného vepřového nepouští vodu a je křehké."

 14.5.2017

"Dávám 4 hvězdy ale jenom proto že to asi neumím špičkově připravit"

Milan A. 24.4.2017

"maso je výborné"

Lenka V. 26.3.2017

"Spousta tuku, Malo masa, a za takovou cenu..."

Yulia K. 20.3.2017

"S pěknou vrstvou tuku (s tím je potřeba počítat) a náramnou chutí.. Zapečené jen tak s trochou soli a pepře v troubě a brambory k tomu, a máte luxusní oběd :-)"

Štěpán H. 16.3.2017

"Výborná kotleta, tuk jí dodává vyníkající chuť a hlavně je z volného chovu. Chuť masa je úžasná."

Petra K. 5.3.2017

"Výtečná, jako vždy"

Marika K. 10.2.2017

"Sice drahé, ale stojí to za vyzkoušení. Rychlá příprava, chuťově skvělé."

Petr S. 16.12.2016

"Úžasné chutné maso"

Ježdíková P. 11.10.2016

"Úžasné chutné maso"

Ježdíková P. 11.10.2016

"Chytili jsme tlustý kousek, asi 1/3 bylo sádlo, ale chuťově jsou samozřejmě skvělé"

Alexandra F. 19.7.2016

"Výborné šťavnaté maso, připravovali jsme ho na grilu. Mám jedinou připomínku, některé části byly hodně tučné. "

Markéta B. 23.5.2016

"Vynikajici"

Martina H. 15.5.2016

"Skvělé maso !"

Jan P. 10.5.2016

"vyborna"

Antonín K. 2.5.2016