Rohlik.cz

Popis produktu

Naše oháňky pořádně posolte, okmínujte, proházejte s kousky cibule nebo i česneku a nechte pomalu péct (cca 4–5 h o 160 stupních). Na začátku je dobré podlít trochou piva nebo vývarem a nechat přikryté, až ke konci dopéct do barvy. Šťávu slít, nechat vychladnout, sebrat vypečený tuk (dá se dál krásně použít na pečení a vaření) a užívat si skvělé výpečky – boží jsou se zelím i se špenátem a bramborovým knedlíkem. Jedná se o tučnější část prasete.

Přeštíci jsou výhradně české plemeno vyznačující se vyšším podílem tuku. Maso jako takové je chuťove velmi nadprůměrné a měli byste ho vyzkoušet.

Maso je za sucha vyvěšované jeden týden. Prasata vyrůstají v prasečích rodinkách, kde mají možnost sát mateřské mléko dokud je to baví, nemusí s nikým bojovat, nejsou oddělená od matky, nejsou dopována antibiotiky.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×