Milknatur Čerstvé mléko z farmy min. 3,8%

1 l
Od českého farmáře
32,90 Kč 32,90 Kč/l
Český původ na rohlíku
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Farma Milknatur - pravé selské čerstvé mléko 1L, min. 3,8% až 4% tuku, bílkovin 3,2 %.

Nehomogenizované mléko - velké tukové kuličky způsobují oddělování smetany od mléka, ulpívání mléka na povrchu sklenice a vysrážení smetany na hladině mléka.

Rodinnou farmu Milknatur v Podhůří Českého lesa ztělesňují 2 farmáři rodiny Sikytů. Chovatel a veterinární doktor František Sikyta se již 25 let stará o zdraví a pohodu svých krav. Synovec Pavel Šrámek dohlíží na správné zpracování mléka a výrobu mléčných produktů. Mléko je  balené v anglických HDPE lahvích, speciální materiál pro čerstvé mléko a džusy, neodstředěné, nehomogenizované a zpracovává se šetrnou pasterací při 75 °C, aby si zachovalo všechny svoje vlastnosti. Mléko a produkty pochází pouze a jen z jejich krav a jsou vyráběny na jejich farmě, aby mohli plně garantovat kvalitu a nést za ni plnou odpovědnost.

O výrobci

Rodinnou farmu Milknatur v Podhůří Českého lesa ztělesňují 2 farmáři rodiny Sikytů. Chovatel a veterinární doktor František Sikyta se již 25 let stará o zdraví a pohodu svých krav. Synovec Pavel Šrámek dohlíží na správné zpracování mléka a výrobu mléčných produktů. Mléko a produkty pochází pouze a jen z jejich krav, které jsou také vyráběny na jejich farmě, aby mohli plně garantovat kvalitu.

Výrobce

Zemědělská výroba Milknatur® a. s.
Na Vypichu 636
330 21 Líně u Plzně
 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Čerstvé mléko

Alergeny

Mléko

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota266 kJ/64 kcal
Tuky4 g
z toho nasycené mastné kyseliny2.3 g
Sacharidy4.8 g
z toho cukry4.8 g
Bílkoviny3.2 g
Sůl0.1 g
Vláknina g