Sebamed baby

Sebamed baby Dětská pěnová koupel

500 ml
299,90 Kč 599,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Dětská pěnová koupel je doporučována k mytí dětské pokožky. Dětem zajistí vanu plnou pěny. Díky svému pH 5,5 podporuje vývoj a obnovu přirozeného ochranného pláště.

Pěnová koupel je určena ke každodennímu mytí novorozenecké a dětské pokožky, poskytuje pokožce hydrataci. Je vhodná i pro použití pro kojence před zahojením pupíku.

Složení je 100% bez mýdla a alkalických složek. Obsahuje velmi jemný tenzidový komplex pro mytí bez dehydratace a přírodní hydratační složky proti vysoušení. Dále obsahuje extrakty z léčivých rostlin, které pleť zklidňují, hydratují a ochraňují před podrážděním a zanícením.

Použití

Postupujte podle přiloženého návodu u produktu.

O výrobci

Rodinná společnost Sebapharma GmbH & Co. KG sídlící v Německu vyrábí kosmetiku již od roku 1967. Nabízí širokou škálu produktů pro péči a hygienu pokožky, dezinfekce a zaměřuje se i na pomůcky k testování hladiny glukózy v krvi. Její produkty nesou značky: Sebamed, Tensimed, Testamed a Nevamed.

Skladování

Uchovávejte na suchém a chladném místě bez přímého slunečního záření.

Výrobce

Sebapharma GmbH & Co. KG
Binger Str. 80
D-56154 Boppard
Německo

Aqua, Laureth-6 Carboxylic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Polysorbate 20, Laureth-2, Chamomilla recutita flower extract, Sodium Lactate, PEG-150 Distearate, Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.