-10 %

Brit Animals

Brit Animals RABBIT SENIOR Complete pro králíky

1,5 kg
Akce do 12. 5.
262,80 Kč  292,00 Kč
175,20 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Superprémiové kompletní krmivo pro starší králíky (+4 roky).

Bohaté na základní vitamíny, nízký obsah tuku a kalorií. S vojtěškou a pampeliškami pro skvělou chuť. Obsahuje ostropestřec mariánský (Silybum marianum) na podporu zdravého trávení a metabolismu. 

Použití

Krmný návod: Denní nutriční potřeby vašeho králíka se mohou lišit podle jeho velikosti, věku, výkonu a prostředí. Až budete zvířátku podávat krmivo Brit poprvé, smíchejte je s předchozím krmivem a postupně zvyšujte podíl krmiva Brit. Krmte králíka podle jeho chuti k jídlu, ale také dbejte na udržování jeho optimální hmotnosti. Podávejte vždy dostatek čerstvé vody k pití. Nemělo by chybět seno.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte v chladu a suchu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

SLOŽENÍ: Vojtěška, byliny (kopřiva, pampeliška, jitrocel), sušená jablka, ječmen, mrkev, kukuřice, pšenice, lněné semínko, pivovarské kvasnice, mannanoligosacharidy (75 mg/kg), fruktooligosacharidy (50 mg/kg), ostropestřec mariánský (50 mg/kg), extrakt z juky schidigera (45 mg/kg).