Rohlik.cz

Popis produktu

České, za sucha stařené hovězí. Nedáme na něj dopustit. Maso z kraviček, které jsou z plemene aberdeen angus a jsou celý rok na pastvě, kde se živí trávou či senem. Rostou pomalu v krásné přírodě Šumavy či Vysočiny. Maso je za sucha vyvěšené minimálně 5 týdnů, čímž získá úžasnou výraznou chuť. T – Bone Steak získal své pojmenování podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou. Maso vyndejte z lednice minimálně 30 před jeho přípravu. Rozehřejte pánev, maso nasolte (nejlépe mořskou solí Maldon) a zprudka zatáhněte z obou stran. Vložte do trouby rozehřáté na 180 °C a pečte do té doby, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne hodnoty 53°C. Teplotu měřte průběžně teploměrem, který zapíchnete do největší části masa (pozor, nesmí se dotýkat kosti). Maso poté vyndejte a nechte 10 minut odpočinout.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×