Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč
T - Bone Steak od TRMS cca 490g
Prémiová kvalita
cca 829,96 Kč (1 699,00 Kč/kg)
Popis produktu

České, za sucha stařené hovězí. Nedáme na něj dopustit. Maso z kraviček, které jsou z plemene aberdeen angus a jsou celý rok na pastvě, kde se živí trávou či senem. Rostou pomalu v krásné přírodě Šumavy či Vysočiny. Maso je za sucha vyvěšené minimálně 5 týdnů, čímž získá úžasnou výraznou chuť. T – Bone Steak získal své pojmenování podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou. Maso vyndejte z lednice minimálně 30 před jeho přípravu. Rozehřejte pánev, maso nasolte (nejlépe mořskou solí Maldon) a zprudka zatáhněte z obou stran. Vložte do trouby rozehřáté na 180 °C a pečte do té doby, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne hodnoty 53°C. Teplotu měřte průběžně teploměrem, který zapíchnete do největší části masa (pozor, nesmí se dotýkat kosti). Maso poté vyndejte a nechte 10 minut odpočinout.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.