Rohlik.cz

Popis produktu

Kotleta s kostí z přeštického prasete chovaného pastevně v bio režimu na Biofarmě Sasov. Maso je za sucha vyvěšované jeden týden. Prasata vyrůstají v prasečích rodinkách, kde mají možnost sát mateřské mléko dokud je to baví, nemusí s nikým bojovat, nejsou oddělená od matky, nejsou dopována antibiotiky. Maso po rozbalení nechte několik minut „odpočinout“. Následně maso osušte (kuchyňským papírem). Předehřejte troubu na 160 stupňů. Kotletky nasolte (nejlépe mořskou solí Moldon), rozehřejte pánev, když je teplá přidejte trocha oleje a kotlety prudce opečte na každé straně max. 2 min – musí být lehce hnědé. Následně dejte péci do předehráté trouby – položte je na nakrájenou zeleninu – cibuli, pastiňák, mrkve, celé pórky (nebo překrojené na půlku), stroužky česneku ve slupce (záleží jen na Vašem výběru). Můžete také přidat pár snítek čerstvého koření – rozmarýn nebo tymián. Pečte 90 min. V polovině pečení podlijte skleničkou bílého vína či ještě lépe jablečného cidru.

Přeštíci jsou výhradně české plemeno vyznačující se vyšším podílem tuku. Maso jako takové je chuťove velmi nadprůměrné a měli byste ho vyzkoušet.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×