Pampers

Pampers Active baby jednorázové plenky 5 (11–16 kg)

150 ks
999,90 Kč  1 399,00 Kč*
6,67 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jednorázové plenky Pampers Active Baby s absorpční vrstvou Sleep pro děti o hmotnosti 11–16 kg.

Věděli jste, že se vaše děťátko při spánku pohybuje až dvakrát více než dospělí lidé? Jeho noc je plná aktivit. To může vést k protečení plenky, nebo k tomu, že jeho klidný spánek bude rušit mokrá objemná plenka.

Proto mají plenky Pampers další absorpční vrstvu „Sleep“, která pomáhá rychle absorbovat tekutinu. Bez ohledu na to, jak se děťátka pohybují nebo v jaké poloze spí, tak budou díky plenkám Pampers v suchu po celou noc.

Plenky mají tři absorpční kanálky, které pomáhají odvádět vlhkost rovnoměrně do celé plenky. Povrchová vrstva v přímém kontaktu s pokožkou dítěte je hebká. Absorpční jádro s mikroperličkami odvádí vlhkost daleko od pokožky. Pro důvěrný pocit sucha pokožky novorozence.

Plenky Pampers Active Baby mají nové a dvakrát tak pevnější manžetky kolem nožiček pro lepší ochranu proti protečení. Plenky Pampers Active Baby jsou dermatologicky testované a jsou schválené dermatology z organizace Skin Health Alliance. 

O výrobci

The Procter & Gamble Company je americký koncern podnikající především v oblasti drogistického zboží. P&G svými značkami působí v deseti segmentech spotřebního zboží od dětských plen, přes prací prášky, dámské hygienické potřeby, vlasovou péči, holící potřeby až po zubní hygienu a zdravotnické potřeby. Mezi nejznámější značky patří Pampers, Tide, Ariel, Always, Head & Shoulders, Old Spice, Pantene, Braun Gillette, Venus, Vicks a Oral B.

Upozornění

Udržujte veškeré obalové materiály mimo dosah dětí, aby se předešlo nebezpečí udušení a/nebo uškrcení.

Skladování 

Skladujte v suchu

Výrobce

The Procter & Gamble Company 
Procter and Gamble Plz
Cincinnati, OH 45202
Spojené státy americké

Složení

Petrolatum
Stearyl Alcohol
Paraffinum liquidum
Aloe Barbadensis Leaf Extract