• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Ředkev bílá

400 g
Vyprodáno. Očekáváme v sobotu.
Poslat e-mail, až bude skladem
Země původu: Itálie, Holandsko,

Nakupujte přímo z receptů za pár sekund

Bílá ředkev vás překvapí svou chutí, která je mnohem jemnější než u klasických červených ředkviček.

Použití

Ředkev se více používá ve studené kuchyni, zejména v salátech a pomazánkách. Též je často různě upravována, zejména v asijské kuchyni.  

Tip: Připravte si s námi lahodný bramborový nákyp s bílou ředkví.

Tvrdý sýr si přichystáme předem a nastrouháme jej na jemném struhadle. Očištěné brambory a ředkev nakrájíme na kolečka a postupně vrstvíme do vymazané zapékací mísy. Každou vrstvu posypeme grilovacím kořením, zalijeme trochou smetany a zasypeme trochou nastrouhaného sýra. Větší část sýra necháme na posypání nejvyšší vrstvy, aby se při pečení hezky roztekl. Pečeme zhruba 60 min. při teplotě 200 °C.

Přejeme dobrou chuť.

Skladování

Uchovávejte v chladničce, kde vydrží týden až deset dní.

Složení

Ředkev bílá