Tabasco

TABASCO® Original Red Pepper Sauce

57 ml
99,90 Kč 1 752,63 Kč/l

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: USA,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kořenící přípravek tekutý – ostrý. Oživí chuť prakticky každého pokrmu a nikdy nepřebije původní chuť. TABASCO® Original Red Sauce se vyrábí ze 3 základních ingrediencí: rozemletých chilli papriček se solí zrajících 3 roky v dubových sudech a vysoce kvalitního octa. Výsledkem je dokonalá chilli omáčka, která dodává jídlu mnohem víc než jen ostrost.

Originální chuť, která definuje značku, 2 500 - 5 000 SHU.

Použití

Před otevřením protřepejte.

TABASCO® Original Red Sauce vylepší téměř každý recept. Je klasickou přísadou do tatarského bifteku a ikonického drinku Bloody Mary. Výborně se hodí na smažená vejce, těstovinové omáčky, pizzu nebo burgery. Komu vadí výrazná chuť octa, nemusí smutnit. Přidejte omáčku do jídla již během vaření – co třeba do takového pikantního guláše?

O výrobci

Když milovník jídla a nadšený zahradník Edmund McIlhenny poprvé v roce 1868 vytvořil recept na chilli omáčku ze svých právě sklizených papriček, netušil, že právě dal vzniknout originální TABASCO® Original Red Pepper Sauce a že právě tento recept, se bude předávat z generace na generaci.
Dodnes společnost zůstává v rukou rodiny McIlhenny, stále sídlí na stejném místě jako v roce 1868 – Avery Island v Louisianě a TABASCO® omáčku dodává do více než 195 zemí světa. Úspěch, který se začal psát před více než 150 lety přetrvává a TABASCO® chilli omáčka se vyrábí podle stejného receptu a proces i složky zůstávají téměř nezměněny.

Skladování

Uchovávejte v suchu. Po otevření skladujte v chladničce a po otevření spotřebujte do 30 dnů.

Výrobce

McIlhenny Ltd.
Hwy 329
Avery Island
Louisiana 70513
USA

 

 

Složení

Kvasný ocet lihový
Červené chilli papričky19 %
Jedlá sůl2.2 %

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota67 kJ/16 kCal
Tuky0.7 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Sacharidy1.6 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny1 g
Sůl1.8 g
Vláknina1.3 g