Banh Pho

Banh Pho Nudle rýžové vlasové

200 g
68,90 Kč 344,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Nudle jsou jedním ze základních pilířů čínské kuchyně, liší se podle regionu šířkou, tvarem, surovinami i způsobem přípravy. Bílé nudle se vyrábějí z rýže nebo ze škrobu (nejčastěji z fazolí mungo). 

Použití

Rýžové nudle jsou bílé, hedvábně lesklé a připravené pro vaření ve vodě po krátkou dobu 3-5 minut. Jsou často používanou přílohou k asijským jídlům. Po krátkém varu se mohou smažit, přidává se k nim zelenina, i lehké maso nebo mořské plody, podávají se rovněž dušené v sojové omáčce, bývají vloženy do mísy s vývarem a nakrájenou jarní cibulkou, připravují se s dušeným vepřovým nebo kuřecím masem, smaženými fazolemi, zeleninou, houbami, s rybami, s tvarohem atd. Množství ingrediencí, které se k nim přidávají, je nespočet.

O výrobci

Společnost byla založena v roce 1999, Exotic Food je jedním z předních výrobců a vývozců orientálních potravin z Thajska. V současné době exportuje do více než 62 zemí na 5 kontinentech po celém světě. Společnost se snaží každý den naplňovat vizi svých zakladatelů - dodávat ty nejlepší thajské potraviny a nápoje, aby si miliony lidí po celém světě mohly užít exotický zázrak, kterým je thajská kuchyně.

Skladování

Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě.

Výrobce

Exotic Food Co. Ltd.
Yanawa Bangkok 10120
Thailand

Složení

Rýžová mouka90 %
Voda

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1532 kJ/361 kCal
Tuky1 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g
Sacharidy79 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny7.9 g
Sůl0.02 g
Vláknina g