Tierra Verde

Tierra Verde Bambusový kartáček na zuby medium

1 ks
79,90 Kč 79,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Středně měkký bambusový zubní kartáček pro důkladnou každodenní péči o chrup. 

Je lehounký a velice příjemný na dotek. Hlavice kartáčku splňuje nároky moderního designu, a díky svému tvaru se v ústní dutině dostane i do hůře přístupných míst. Uspořádání štětin odpovídá prémiovým kartáčkům.

Díky tomuto kartáčku se vyhnete použití nerozložitelných plastů i tam, kde je to zatím jinak zcela běžné.

Proč právě bambus?

K jeho pěstování není třeba žádných pesticidů, protože je přirozeně antibakteriální. Antibakteriální látky umí hubit nejrůznější bakterie, které by mohly dělat v ústech neplechu. 

Použití

Vytlačte pastu na zubní kartáček. Správný pohyb při čištění zubů by měl být od dásně směrem ke špičce zubu. Takto postupujte celými ústy několikrát.

Po použití kartáček opláchněte a osušte.

O výrobci

Výrobcem ekologické drogerie je česko-slovenská společnost Tierra Verde. Která prací a čisticí prostředky vyvíjí tak, aby měly co nejmenší negativní dopad na zdraví a životní prostředí a zároveň co nejlepší vliv na člověka, společnost a planetu. Výsledkem je 200 produktů téměř 100% rozložitelných v přírodě, jejichž prostřednictvím vám pomáhají žít ohleduplněji, šetrněji a udržitelněji.

Jejich produkty nejsou testované na zvířatech a neobsahují ropné deriváty, chlór ani umělá barviva a syntetickou parfemaci. Stabilitu a účinnost aktivních složek tekutých výrobků podporuje používání revitalizované vody.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

Tierra Verde
Vintrovna 453/3F,
664 41 Popůvky
Česká republika

Tělo bambus, štětiny 100% nylon