Kand
Kand kečup Tomato sladký
310 gDoručení už do 60 minut
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční receptura. Kečup s vysokým obsahem rajčat.
Neobsahuje škrob, lepek, barviva ani chemické konzervační látky.
Použití
Hodí se k jakémukoliv grilovanému masu, uzeninám a při vaření.
O výrobci
Základ průmyslové konzervárenské výroby v Dobrušce lze počítat od roku1950, kdy vzniká jeden z výrobních závodů Východočeských konzerváren a lihovarů, později od roku 1958 n.p. Konzervárny a lihovary. Původním výrobním programem tohoto závodu byla výroba moštů, ovocných vín, ovocných sirupů, Karotely a lisování ovoce. Tato výroba zaniká v roce 1985. Od roku 1966 se v tomto závodě začíná vyrábět kečup nejprve pod značkou KORD a po roce 1990 pod značkou KAND. V roce 1995 se konzervárenský závod v Dobrušce stává dceřinou akciovou společností společnosti KOLI Holding a.s. pod názvem KAND a pod tímto názvem vystupuje dodnes. V roce 2000 KOLI Holding a.s. zaniká a KAND a.s. se stává samostatným subjektem.
Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
KAND s. r. o.
Opočenská 431
518 01 Dobruška
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pitná voda |
Rajčatový protlak |
Cukr |
Ocet kvasný lihový |
Plnotučná hořčice |
Pitná voda |
Hořčičné semínko |
Ocet kvasný lihový |
Cukr |
Jedlá sůl |
Směs koření |
Jedlá sůl |
Řepkový olej |
Cibulový koncentrát |
Výtažek koření |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 469 kJ/112 kCal |
Tuky | 0.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 24 g |
z toho cukry | 19 g |
Bílkoviny | 1.9 g |
Sůl | 1.5 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Hořčice |