Kand

Kand Brusinky

190 g
68,00 Kč 357,89 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tradiční brusinky jsou ideální přílohou k pokrmům české kuchyně, jako je svíčková.

Neobsahuje lepek, barviva ani chemické konzervační látky.

Použití

Hodí se k jakémukoliv grilovanému masu, k  zvěřině, omáčkám i paštikám.

O výrobci

Základ průmyslové konzervárenské výroby v Dobrušce lze počítat od roku1950, kdy vzniká jeden z výrobních závodů Východočeských konzerváren a lihovarů, později od roku 1958 n.p. Konzervárny a lihovary. Původním výrobním programem tohoto závodu byla výroba moštů, ovocných vín, ovocných sirupů, Karotely a lisování ovoce. Tato výroba zaniká v roce 1985. Od roku 1966 se v tomto závodě začíná vyrábět kečup nejprve pod značkou KORD a po roce 1990 pod značkou KAND. V roce 1995 se konzervárenský závod v Dobrušce stává dceřinou akciovou společností společnosti KOLI Holding a.s. pod názvem KAND a pod tímto názvem vystupuje dodnes. V roce 2000 KOLI Holding a.s. zaniká a KAND a.s. se stává samostatným subjektem.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

KAND s. r. o.
Opočenská 431
518 01 Dobruška
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 710 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 180 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Brusinky47 %
Cukr40 %
Voda
Zahušťovadla
Modifikovaný škrob
E415 - Xanthan

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota698 kJ/166 kCal
Tuky0.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy46 g
z toho cukry40 g
Bílkoviny0.2 g
Sůl0 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.