
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční pikantní křen vyrobený z kvalitních surovin dá Vašemu pokrmu tu správnou chuť.
Použití
Hodí se k jakémukoliv grilovanému a pečenému masu.
O výrobci
Základ průmyslové konzervárenské výroby v Dobrušce lze počítat od roku1950, kdy vzniká jeden z výrobních závodů Východočeských konzerváren a lihovarů, později od roku 1958 n.p. Konzervárny a lihovary. Původním výrobním programem tohoto závodu byla výroba moštů, ovocných vín, ovocných sirupů, Karotely a lisování ovoce. Tato výroba zaniká v roce 1985. Od roku 1966 se v tomto závodě začíná vyrábět kečup nejprve pod značkou KORD a po roce 1990 pod značkou KAND. V roce 1995 se konzervárenský závod v Dobrušce stává dceřinou akciovou společností společnosti KOLI Holding a.s. pod názvem KAND a pod tímto názvem vystupuje dodnes. V roce 2000 KOLI Holding a.s. zaniká a KAND a.s. se stává samostatným subjektem.
Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
KAND s. r. o.
Opočenská 431
518 01 Dobruška
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Křen | 65 % |
Pitná voda | |
Ocet kvasný lihový | |
Slunečnicový olej | |
E330 - Kyselina citronová | |
Antioxidant | |
E224 - Disiřičitan draselný | |
Náhradní sladidlo | |
E954 - Sacharin a jeho soli |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 522 kJ/126 kCal |
Tuky | 8.2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.9 g |
Sacharidy | 7.7 g |
z toho cukry | 5 g |
Bílkoviny | 1.2 g |
Sůl | 0.03 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Oxid siřičitý a siřičitany |