Kand ocet Jablečný 5%

500 ml
43,90 Kč 87,80 Kč/l
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu

Nakupujte přímo z receptů za pár sekund

Vynikající ovocný ocet, vyrobený biologickým kvašením. Vyroben ze zcela zralých aromatických jablek. Řadí se ke klasice přírodní výživy.

Použití

Je vynikající do salátů a zeleninových pokrmů, kterým dodává nenapodobitelnou pikantní ovocnou chuť. Jablečný ocet také zmírní bolest v krku, posílí imunitu, pomůže odbourat zbytečné kila, odstraní bradavice, upravuje krevní tlak a vlasům dá lesk. Jablečný ocet omezuje chuť k jídlu a zároveň nastartuje látkovou výměnu, což znamená, že vaše tělo začne pracovat na plné obrátky. Vás to přitom nebude stát téměř žádné úsilí, stačí vypít denně nalačno 2 dcl sklenice vody s jednou lžící jablečného octa.

O výrobci

Základ průmyslové konzervárenské výroby v Dobrušce lze počítat od roku1950, kdy vzniká jeden z výrobních závodů Východočeských konzerváren a lihovarů, později od roku 1958 n.p. Konzervárny a lihovary. Původním výrobním programem tohoto závodu byla výroba moštů, ovocných vín, ovocných sirupů, Karotely a lisování ovoce. Tato výroba zaniká v roce 1985. Od roku 1966 se v tomto závodě začíná vyrábět kečup nejprve pod značkou KORD a po roce 1990 pod značkou KAND. V roce 1995 se konzervárenský závod v Dobrušce stává dceřinou akciovou společností společnosti KOLI Holding a.s. pod názvem KAND a pod tímto názvem vystupuje dodnes. V roce 2000 KOLI Holding a.s. zaniká a KAND a.s. se stává samostatným subjektem.

Výrobce

KAND s. r. o.
Opočenská 431
518 01 Dobruška
Česká republika



 

Složení

Jablečný ocet kvasný

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota96 kJ/22 kcal
Tuky0.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Sacharidy1.2 g
z toho cukry1.2 g
Bílkoviny0.5 g
Sůl0.01 g
Vláknina g