Kand ocet Jablečný 5%

500 ml
39,90 Kč 79,80 Kč/l
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu

Vynikající ovocný ocet, vyrobený biologickým kvašením. Vyroben ze zcela zralých aromatických jablek. Řadí se ke klasice přírodní výživy.

Použití

Je vynikající do salátů a zeleninových pokrmů, kterým dodává nenapodobitelnou pikantní ovocnou chuť. Jablečný ocet také zmírní bolest v krku, posílí imunitu, pomůže odbourat zbytečné kila, odstraní bradavice, upravuje krevní tlak a vlasům dá lesk. Jablečný ocet omezuje chuť k jídlu a zároveň nastartuje látkovou výměnu, což znamená, že vaše tělo začne pracovat na plné obrátky. Vás to přitom nebude stát téměř žádné úsilí, stačí vypít denně nalačno 2 dcl sklenice vody s jednou lžící jablečného octa.

O výrobci

Základ průmyslové konzervárenské výroby v Dobrušce lze počítat od roku1950, kdy vzniká jeden z výrobních závodů Východočeských konzerváren a lihovarů, později od roku 1958 n.p. Konzervárny a lihovary. Původním výrobním programem tohoto závodu byla výroba moštů, ovocných vín, ovocných sirupů, Karotely a lisování ovoce. Tato výroba zaniká v roce 1985. Od roku 1966 se v tomto závodě začíná vyrábět kečup nejprve pod značkou KORD a po roce 1990 pod značkou KAND. V roce 1995 se konzervárenský závod v Dobrušce stává dceřinou akciovou společností společnosti KOLI Holding a.s. pod názvem KAND a pod tímto názvem vystupuje dodnes. V roce 2000 KOLI Holding a.s. zaniká a KAND a.s. se stává samostatným subjektem.

Výrobce

KAND s. r. o.
Opočenská 431
518 01 Dobruška
Česká republika



 

Složení

Jablečný ocet kvasný

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota96 kJ/22 kcal
Tuky0.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Sacharidy1.2 g
z toho cukry1.2 g
Bílkoviny0.5 g
Sůl0.01 g
Vláknina g