Nivea

Nivea Men Black & white invisible original sprej antiperspirant

150 ml
94,90 Kč  139,90 Kč*
632,67 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Antiperspirant s povzbuzující mužnou vůní, který chrání proti pocení i zápachu a zároveň chrání i vaše oblečení.

S unikátní patentovanou technologií, která zabraňuje vzniku bílých stop na černém oblečení a pomáhá předcházet vzniku žlutých skvrn, které se mohou časem objevit na bílém oblečení. 

  • Účinně chrání před pocením i zápachem potu až po dobu 48 hodin a zároveň je šetrný k pokožce podpaží.
  • Nezanechává bílé stopy na černém a tmavém oblečení a předchází vzniku žlutých skvrn na bílém a světlém oblečení.
  • Bez alkoholu.
  • Dermatologicky testováno a schváleno.

Použití

Před použitím antiperspirant důkladně protřepejte, aby se obsah dobře promísil. Sprej nastříkejte ze vzdálenosti asi 15 cm přímo na pokožku podpaží. Než se obléknete, nechejte antiperspirant pár vteřin zaschnout.

O výrobci

Beiersdorf je mezinárodní kosmetická společnost, která je považována za zakladatele moderní péče o pokožku. Již více než 130 let se věnuje splňování individuálních potřeb zákazníků, kdy vychází z odborných znalostí z výzkumu a vývoje inovativních výrobků. Pod společnost Biersdost patří značky NIVEA, NIVEA MEN, Labello, Eucerin a Hansaplast.

Skladování

Skladujte v suchu a bez přímého slunečního záření.

Upozornění

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Do odpadu vhazujte pouze zcela vyprázdněnou lahev. Používejte pouze pro stanovený účel. Nestříkejte do očí. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku. Vyvarujte se delší aplikaci a přímému vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce

Beiersdorf spol. s r.o.
Radlická 354/107b
150 00 Praha 5
Česká republika

 

Butane
Isobutane Propane Cyclomethicone Aluminum chlorohydrate Isopropyl palmitate C12-15 alkyl benzoate Palmitamidopropyltrimonium chloride Octyldodecanol Propylene glycol Disteardimonium hectorite Propylene carbonate Dimethiconol Linalool Limonene Geraniol Parfum