Nivea

Nivea Lemongrass & oil sprchový gel

250 ml
92,90 Kč  114,90 Kč*
371,60 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hydratujte svou pokožku díky olejovým perličkám a zároveň hýčkejte své smysly osvěžující citronovou vůní.

Vsaďte na šetrné a zároveň pečující složení obsahující unikátní kombinaci vitamínů C a E a vzácných olejů, které nenarušuje mikrobiální vrstvu pokožky a zároveň pokožku chrání proti volným radikálům. Vaše pokožka zůstane svěží a hydratovaná.

  • Olejové perličky ošetřují suchou, drsnou a podrážděnou pokožku.
  • Jedinečná vůně citronové trávy pohladí vaše smysly.
  • Jemná pěna osvěží pokožku a zanechá ji hebkou a hydratovanou.
  • Lahev je z 96 % z recyklovaného plastu a celý výrobek klimaticky neutralizovaný.

Použití

Naneste gel na vlhkou pokožku. Pokud trpíte na suchou šupinatou kůži, používejte pouze vodu teplou do 38 °C. Pomocí krouživých pohybů vytvořte jemnou pěnu, která pečuje o vaši pokožku a hydratuje ji. Vyhněte se použití nehtů. Proměňte obyčejné sprchování v každodenní rituál plný svěží vůně a relaxace. Dejte sbohem starostem všedního dne. Nezapomeňte na závěr důkladně opláchnout gel i pěnu. Na těle by po sprchování neměly zůstat žádné zbytky kosmetiky.

O výrobci

Beiersdorf je mezinárodní kosmetická společnost, která je považována za zakladatele moderní péče o pokožku. Již více než 130 let se věnuje splňování individuálních potřeb zákazníků, kdy vychází z odborných znalostí z výzkumu a vývoje inovativních výrobků. Pod společnost Biersdost patří značky NIVEA, NIVEA MEN, Labello, Eucerin a Hansaplast.

Skladování

Skladujte mimo působení vysokých teplot.

Výrobce

Beiersdorf spol. s r.o.
Radlická 354/107b
150 00 Praha 5
Česká republika

SLOŽENÍ: Aqua
Sodium laureth sulfate Cocamidopropyl betaine Acrylates copolymer PEG-7 glyceryl cocoate Parfum Disodium cocoyl glutamate Helianthus annuus seed oil Glycerin Glyceryl glucoside Sodium chloride PEG-40 hydrogenated castor oil Trisodium EDTA Propylene glycol Sodium sulfate Benzophenone-4 Lactose Microcrystalline cellulose Phenoxyethanol Methylparaben Ethylparaben Linalool Limonene Citronellol Citral CI 77492 CI 10316 CI 42090