Cif

Cif Cream Tekutý písek lemon

500 ml
79,90 Kč  107,90 Kč*
159,80 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Krémový čistič s vůní citronu. Účinně odstraňuje i odolné nečistoty jako je připálený tuk, připálené zbytky jídla, skvrny od vodního kamene, bláto na teniskách nebo špinavé skvrny na stěnách. Snadno se oplachuje a je bezpečný pro použití na místech, kde se připravuje jídlo.

Cif obsahuje přírodní čisticí částice a jeho lahev je vyrobena z 50 % z recyklovaného plastu.

Použití

Pomocí navlhčené houbičky nebo utěrky naneste na čištěný povrch, poté lehce setřete a omyjte vodou. Nepoužívejte na přírodní linoleum, kůži nebo textilie. Před použitím na choulostivé povrchy a materiály, na jakékoliv atypické a lakované povrchy a hliník vyzkoušejte nejprve na malé nenápadné ploše. Po použití ihned důkladně opláchněte, vyvarujte se hrubému drhnutí.  Před čištěním sklokeramických povrchů je nechejte nejprve vychladnout. Před opětovným zahřátím se ujistěte, že je povrch důkladně opláchnutý.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v souladu s místními předpisy. Skladujte v originálních obalech chráněných před přímým slunečním zářením v suchých, chladných a dobře větraných prostorách, odděleně od neslučitelných materiálů, jídla a pití. Skladujte uzamčené. Do doby, než bude připraven k použití, uchovávejte kontejner uzavřený a utěsněný. Otevřené kontejnery se musí znovu pečlivě utěsnit a udržovat ve svislé poloze, aby se zabránilo úniku. Neskladujte v neoznačených kontejnerech. Použijte vhodný obal k zamezení kontaminace životního prostředí.

Upozornění

Zamezte styku s očima. Při zasažení očí důkladně několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí, vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření!

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o. 
Voctářova 2487/18 
180 00  Praha 8 – Libeň 
Česká republika

Standardní věty o nebezpečnosti:

H319 Způsobuje vážné podráždění očí.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P305 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ:

P351 Několik minut opatrně oplachujte vodou.

P338 Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.

P337 + P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.



5 % nebo více, avšak méně než 15 % aniontové povrchově aktivní látky,
Méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky, Mýdlo, Parfum, Limonene, Benzisothiazolinone, Geraniol