Fa

Fa Fresh & Dry Green Tea antiperspirant

150 ml
52,90 Kč  64,90 Kč*
352,67 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Antiperspirant Fa Fresh & Dry s jemnou vůní zeleného čaje chrání proti tělesnému pachu až po dobu 48 hodin. Je šetrný k pokožce a neobsahuje hliníkové soli.

  • s inspirativní vůní zeleného čaje
  • veganské složení
  • dermatologicky testováno

Použití

Sprej držte kolmo a aplikujte do podpaží ze vzdálenosti ne menší než 15 cm.

O výrobci

Henkel je německá společnost s historií sahající až do roku 1876. Podnik se zabývá především výrobou drogistického zboží. Společnost nabízí široký sortiment od pracích a čistících prostředků, přes kosmetiku až po hygienické potřeby. Nejznámější značky, které má Henkel pod křídly, patří Bref, Palmex, Perwoll, Persil, Somat nebo Silan.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění

Nádoba je pod tlakem, při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Nestříkejte do očí.

Výrobce

Henkel ČR, spol s r.o.
U Průhonu 10
170 04 Praha 7
Česká republika

Butane
Propane Aqua Aluminum chlorohydrate Propylene glycol Cyclomethicone Isobutane Isopropyl myristate Dimethicone Parfum PEG/PPG-18/18 dimethicone Phenoxyethanol Linalool Limonene Geraniol Hydroxycitronellal