Rohlik.cz

Popis produktu

jemně pikantní klobása maďarského typu, s 15% podílem jehněčího masa. Je vyráběna jako fermentovaný výrobek bez tepelné úpravy. Trvanlivost je 30 dní. Uchovává se sušením v suchém chladném prostředí, kde postupně vysychá a stává se pikantnější. Je vhodná výhradně na studenou kuchyni, na obložený talíř, nebo k pivu a vínu. 1 nožička

Složení

jehněčí maso (min. 25%), vepřové maso, hovězí maso, koření, sůl (max. 4,2%), konzervant E 250, koření voda, cukr, obsah bílkovin min. 15%, obsah tuku max. 40%, NY 104%.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×