
Farma Pěnčín
Farma Pěnčín BIO Kozí kefír
500 mlBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Kvalitní čerstvý kozí kefír z Farmy Pěnčín v BIO kvalitě.
Mléko pochází z ekologického chovu od koz pasoucích se ve volné přírodě na Jablonecku. Následně se ručně zpracovává a jsou do něj přidána kefírová zrna, která udělají z mléka jemně zakysaný mléčný nápoj. Mimo to je kefír považovaný za jeden z nejužitečnějších mléčných výrobků vůbec.
Šetrně pasterováno.
Příběh Farmy Pěnčín
Kozí farmu Pěnčín založil pan Josef s manželkou před 20 lety, kdy přivezli první tři kozy v osobním autě. Začátky nebyly snadné, ale byli mladí, a to jde všechno samo. Dnes na farmě chovají stádo 1000 koz a 500 dojných ovcí a vyrábí široký sortiment sýrů, mléčných zakysaných výrobků, tvarohových pomazánek a jogurtů.
Proč děláte to, co děláte?
Baví je vyrábět sýry a mléčné výrobky tak, jako se to dělávalo kdysi. Zvířata z farmy Pěnčín se pasou ve volné přírodě na pastvě, jsou zdravá, spokojená a mají lahodné mléko, ze kterého se ručně zpracovávají sýry a mléčné výrobky. Každý výrobek je tak originální a díky ekologickému chovu je i chuťově bohatší. Nejvíce je těší vidět návštěvníky, kteří si při ochutnávce pochutnávají na výrobcích a nemohou se rozhodnout, který z nich je nejlepší.
Proč si farma Pěnčín vybrala Rohlík?
„Spousta našich návštěvníků je z Prahy a mnoha dalších velkých měst. Když naše sýry a mléčné výrobky ochutnají, chtějí je i nadále. Proto jsem rád, že můžeme spolupracovat s Rohlíkem, který dokáže naše výrobky dostat přímo domů k našim zákazníkům.“
Použití
Výborně chutná jen tak samotný nebo ho můžete využít při pečení.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod.
Výrobce
Farma Pěnčín,
Pěnčín 60
468 21 Pěnčín
Česká republika