Swissdent

Swissdent Whitening Měkké zubní kartáčky

3 ks
219,90 Kč 73,30 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sada měkkých kartáčků, které jsou maximálně šetrné k dásním. Patentovaný zástřih vláken kartáčku dokonale kopíruje tvar každého zubu. Malá hlavice dosáhne do všech míst v ústech a zajistí 100% vyčištění i těžko dostupných ploch.

Konkrétní barevná varianta bude dodána dle aktuální skladové zásoby.

Vlákna z nylonu zastřižená do konkávního tvaru lžičky zaručují perfektní kontakt s povrchem zubu, tedy i jeho precizní vyčištění a snadnější odstranění pigmentace. Jednoduchý, a přesto dokonalý tvar rukojeti usnadňuje manipulaci s kartáčkem

Kartáček byl testován Prof. Dr. T. Imfeldem na Klinice preventivní medicíny, parodontologie a kariologie v Univesität Zürich.

Použití

Vytlačte pastu na zubní kartáček. Správný pohyb při čištění zubů by měl být od dásně směrem ke špičce zubu. Takto postupujte celými ústy několikrát.

Po použití kartáček opláchněte a osušte.

O výrobci

Swissdent je švýcarská společnost zabývající se vývojem produktů dentální kosmetiky. Firma byla založena doktorem zubní medicíny Václavem Velkoborským roku 2006. Cílem společnosti je nabízet produkty dentální péče, které dokáží zesvětlit povrch zubu pomocí šetrných a přesto velmi účinných metod.

Společnost používá kombinaci přírodních enzymů a mikronizované peroxidové složky, a snaží se nevyužívat silikáty s vysokou hodnotou abrazivity dentinu. Přípravky pečují o zuby jemně a efektivně. Swissdent v posledních letech určuje směr v dentální kosmetice, jak byste očekávali od luxusní značky prémiové zubní kosmetiky.

Výrobce

Swissdent Cosmetics
Rotbuchstrasse 2
CH - 8006 Zürich
Švýcarsko