

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Holandský kakaový prášek. Je velmi kvalitní a vyznačuje se jemnou vůní a krásnou tmavě hnědou barvou.
Kakao má certifikaci RA,
Vizuál produktu bude dodán dle aktuální skladové zásoby.
Použití
Kakao je vhodné pro pečení, na přípravu polev a náplní.
O výrobci
Společnost Van Houten vyrábí kakaový prášek od roku 1828, kdy jeho zakladatel Coenraad Van Houten propagoval proces výroby kakaa v holandském Amsterdamu. Výsledkem byl chutnější a rozpustnější kakaový prášek, který podnítil růst průmyslu horkých čokoládových nápojů. Kakaová hmota byla ošetřena alkalickými solemi, aby se odstranila hořká chuť a kakaová sušina byla rozpustnější ve vodě; výsledný produkt se nazývá čokoláda „holandského procesu“.

Skladování
Uchovávejte v suchu.
Výrobce
Delfi Limited
111 Somerset Road
Singapore 238164
Singapur
Složení
| Kakaový prášek |
| Regulátor kyselosti |
| E501 - Uhličitany draselné |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1550 kJ/380 kCal |
| Tuky | 21 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g |
| Sacharidy | 11 g |
| z toho cukry | 0.9 g |
| Bílkoviny | 20 g |
| Sůl | 0.1 g |
| Vláknina | g |