Palmolive

Palmolive Naturals Milk Proteins Sensitive sprchový gel pro citlivou pokožku

250 ml
76,90 Kč  99,90 Kč*
307,60 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sprchový gel Palmolive Milk & Protein je obohacený o ingredience 100% přírodního původu: čisté mléčné proteiny a výtažky z aloe vera. Jeho jemné složení zanechá vaši citlivou pokožku hydratovanou a hebkou.

Pociťte přírodní sílu pokaždé, když vstoupíte do sprchy se sprchovým gelem Palmolive. Tento sprchový gel byl dermatologicky testován a má neutrální pH, které je šetrné k pokožce. A s krásnou vůní kokosu zanechá při každém sprchování celé tělo krásně provoněné. Palmolive se zavázal přírodě, udržitelnosti a zodpovědnému zajišťování zdrojů, proto tento sprchový gel má z 95 % biologicky rozložitelné složení, které neobsahuje žádné mikroplasty a má 100% recyklovanou plastovou láhev, která je opět recyklovatelná.

Benefity Palmolive Milk & Protein sprchového gelu:

  • 100% čisté mléčné proteiny a výtažky z aloe vera
  • recyklovatelný obal s uzávěrem
  • 95 % přírodního původu
  • z 95 % biologicky rozložitelné složení
  • dermatologicky testováno
  • s hydratačním mlékem
  • pH neutrální
  • závazek k odpovědnému získávání zdrojů
  • vyrobeno v certifikované továrně s nulovým odpadem

Použití

Gel naneste na pokožku, napěňte a poté důkladně opláchněte.

O výrobci

Historie společnosti Colgate-Palmolive se píše již od počátku 19. století. Firma se v současné době zabývá výrobou dentální i osobní hygieny, dále také nejrůznějších saponátů do domácnosti nebo produkty pro hygienu vašich mazlíčků. Podnik zastřešuje výrobky mnoha světových značek jako jsou například Elmex, Colgate, Palmolive, Lady Speed Stick, Ajax, Softlan, Brite nebo Sanex.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě.

Výrobce

Colgate-Palmolive
Rohanské nábřeží 23
186 00  Praha 8
Česká republika

Aqua
Sodium C12-13 pareth sulfate (*A) Sodium laureth sulfate (*B) Cocamidopropyl betaine Glycerin Sodium chloride Parfum Cocamide MEA Styrene/acrylates copolymer Sodium salicylate Sodium benzoate Polyquaternium-7 Citric acid Tetrasodium EDTA Lactose Glycol distearate Poloxamer 124 Lactis serum proteinum Laureth-4 Tocopherol Linoleic acid Retinyl palmitate Aloe barbadensis leaf extract Benzyl salicylate Butylphenyl methylpropional Citronellol Hexyl cinnaml *A/B viz výrobní kód