Kup 2

Elmex

elmex Enamel Professional Opti-namel zubní pasta pro ochranu zubní skloviny

75 ml
149,90 Kč od 2 ks
199,90 Kč 2 665,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zubní pasta elmex® Opti-namel Seal & Strengthen Professional se speciálním složením pomáhá remineralizovat oslabenou zubní sklovinu prostřednictvím ukládání minerálů na povrchu skloviny. Díky technologii Micro-Sealing pomáhá předcházet dalším ztrátám skloviny a chránit před útoky kyselin.

Pro účinnou ochranu zubů a skloviny vyzkoušejte zubní pastu elmex® Opti-namel Seal & Strengthen Professional. Tato zubní se speciálním složení pomáhá remineralizovat oslabenou zubní sklovinu tím, že na ní ukládá minerály a také posiluje oslabená místa. Zubní pasta obsahuje klinicky ověřenou technologii Micro-Sealing, která pomáhá snížit ztrátu skloviny až o 34 %* vytvářením ochranné vrstvy. Tato ochranná vrstva také pomáhá bojovat proti kyselinám z jídla a nápojů, které mohou vést k citlivosti a ztrátě přirozené bělosti zubů. 

*vs zubní pasta bez fluoridu.

Benefity elmex® Opti-namel Seal & Strengthen Professional zubní pasty:

  • Technologie micro-sealing pomáhá snižovat ztrátu skloviny až o 34 %.
  • Pomáhá remineralizovat oslabenou zubní sklovinu.
  • Vytváří ochrannou vrstvu proti útoku kyselin.
  • Zapečeťuje pro zvýšení odolnosti zubů.

Použití

Zubní pasta je vhodná pro každodenní péči o vaše zuby.

O výrobci

Historie společnosti Colgate-Palmolive Company se píše již od počátku 19. století. Firma se zabývá výrobou dentální i osobní hygieny, dále také nejrůznějších saponátů do domácnosti nebo produkty pro hygienu vašich mazlíčků. Podnik zastřešuje výrobky mnoha světových značek jako jsou například Elmex, Colgate, Palmolive, Lady Speed Stick, Ajax, Softlan, Brite nebo Sanex.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

Colgate-Palmolive
Rohanské nábřeží 23
186 00  Praha 8
Česká republika

SLOŽENÍ: Aqua
Hydrated silica Glycerin Sorbitol Hydroxyethylcellulose Aroma Cocamidopropyl betaine Olaflur Sodium gluconate Stannous chloride Alumina chitosan Sodium saccharin Sodium fluoride Potassium hydroxide Hydrochloric acid CI 77891 Obsahuje: aminfluorid a fluorid sodný (1400 ppm F¯)

ALERGENY: MŮŽE OBSAHOVAT STOPY PROTEINŮ Z KORÝŠŮ.