Seeberger

Seeberger Kešu a brusinky mix

150 g
111,90 Kč 746,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tato směs je ideální pro všechny milovníky ořechových a sušených ovocných směsí. Kyselé brusinky s mírně praženými kešu ořechy, bez přidané soli dokonale harmonizují a jejich chutě se vzájemně doplňují. 

Ořechy poskytují vašemu tělu cenné omega-3 mastné kyseliny, minerály a vlákninu. Brusinky, často také přezdívané super potravina obsahují vysoké procento živin a antioxidantů. Díky svým blahodárným účinkům snižují krevní tlak, slouží jako prevence proti některým typům rakoviny a pomáhají při zánětu močového měchýře. Tento mix tedy není pouze velmi chutný, ale především je prospěšný pro Vaše zdraví.

Použití

S každým balíčkem si můžete do svého každodenního života přinést kus přírody. Sušené ovoce a ořechy se Vám hodí po celý den. Vychutnejte si je buď jako rychlou svačinu na zahnání hladu nebo dodání energie, popřípadě jimi můžete obohatit oběd nebo večer strávenými s přáteli. Oříšky a sušené ovoce jsou zkrátka skvělé občerstvení, ať už v kanceláři, doma nebo na cestách.

O výrobci 

Seeberger je německá společnost s více něž 175 roky tradice. Sortiment má velmi široký, od ořechových jader přes sušené ovoce, cereální tyčinky až po kávu a čaje té nejlepší kvality. Kávu Seeberger pěstuje v nadmořských výškách po celém světě a sušené ovoce a ořechy rostou na sluncem zalitých plantážích a polích. Součástí každodenní práce je úcta k přírodě a k lidem, kteří dávají to nejlepší do zdrojů a tím i do produktů Seeberger.

Skladování

Doporučená teplota skladování je 8–18 °C.

Výrobce

Seeberger GmbH
Hans-Lorenser-Str. 36
89079 Ulm
Německo

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 167 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pečené kešu ořechy
Klikva velkoplodá
Cukr
Slunečnicový olej

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2096 kJ/502 kCal
Tuky29 g
z toho nasycené mastné kyseliny5.9 g
Sacharidy45 g
z toho cukry30 g
Bílkoviny12 g
Sůl0.03 g
Vláknina4.6 g

Alergeny

Skořápkové plody
Může obsahovat stopy:
Podzemnice olejná
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.