Linda McCartney Vegetariánské klobásky s cibulí a rozmarýnem mražené (6ks)

300 g
89,90 Kč 299,67 Kč/kg
Země původu: Velká Británie,

Kořeněné vegetariánské párečky vyrobené ze sójového proteinu, červených cibulí a rozmarýnu. Jsou ideální pro ty, kterým není lhostejné jaký původ má jejich strava. Neobsahují žádné živočišné produkty (vhodné i pro vegany). Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava, velký obsah rostliného proteinu a nízký obsah nasycených tuků.

Cibule a lehké koření dodávají párečkům úžasnou kořeněnou chuť. Produkt z vegetariánské řady společnosti Linda McCartney - jeden z největších výrobců vegetariánských produktů na britském trhu, založené Lindou McCartney, manželkou Paula McCartneyho, kteří společně zasvětili svůj  život boji za práva zvířat.

Použití

Před přípravou nerozmrazujte. Klobásky vložte do předem rozehřáté trouby na 180°C nebo na předehřátý grill. Zakápněte olejem ( řepkový, slunečnicový nebo olivový) Pečte cca 15-20 minut. Čas od času klobásky pootočte. Vyjměte až budou dozlatova opečené.

Skladování 

Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Výrobce

2100 Century Way
Thorpe Park Business Park
Leeds LS15 8ZB

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 354 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Sójový protein62 %
Červená cibule19 %
Směs koření
Cibulový prášek
Drcená červená cibule
Sůl
Cukr
Drožďový extrakt
Rozmarýn
Slunečnicový olej
Bílý pepř
Zázvor
Voda
Řepkový olej
Sojový proteinový koncentrát
Stabilizátor
E461 - Methylcelulóza

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota671 kJ/160 kcal
Tuky5.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.9 g
Sacharidy7.5 g
z toho cukry1.5 g
Bílkoviny17.9 g
Sůl1.6 g
Vláknina5 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Sójové boby
Může obsahovat stopy:
Skořápkové plody
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.