PROBIO Kroupy (velké) ječné

500 g
BIO
Bez éček
28,90 Kč 57,80 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít

Skladování:
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75%.

Složení

Ječné kroupy bio

Alergeny

obiloviny obsahující lepek