Více za méně

Matcha Tea

Matcha Tea BIO Čaj zelený Harmony

60 g
321,20 Kč 5 353,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Japonsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bio Matcha Tea Harmony obsahuje 30 kusů 2g sáčků. Díky nim vydrží originální japonský zelený čaj matcha neustále čerstvý a jednotlivé porce není třeba odměřovat. Bio Matcha Tea Harmony byl v roce 2018 už potřetí v řadě zvolen Produktem roku.

Jemně mletý japonský zelený čaj matcha v praktických 2g sáčcích. V matcha najdeme velké množství antioxidantů. Obsahuje až 10x více nutričních látek než louhovaný zelený čaj a díky vysoké hladině čajového kofeinu dodává energii postupně 3-6 hodin. Jako jediný čaj obsahuje zhruba 30 % vlákniny. Zrychluje spalování a pomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost. Matcha Tea také pomáhá odbourávat stres a navozuje pocity neochvějného soustředění.
 


Jako čistě bio produkt je Bio Matcha Tea Harmony opatřený mezinárodními certifikáty kvality. Je také pravidelně testovaný proti přítomnosti těžkých kovů, plísní nebo pesticidů. I díky tomu byl svými zákazníky už třetí rok za sebou zvolen Produktem roku na nezávislém srovnávacím serveru Heureka.cz

Použití

Obsah jednoho 2g sáčku Bio Matcha Tea Harmony vysypte do šejkru nebo uzavíratelné láhve. Přidejte 300 ml-1,5 l studené nebo horké vody do 70 °C. Přidejte pár kapek citronu, jiného ovoce, medu nebo sirupu, důkladně prošejkujte a můžete podávat.

O výrobci

Kyosun s.r.o. je jediným specialistou na matcha v ČR. Spolupracují s největšími producenty čaje matcha na světě a z Japonska, které je zemí původu, dovážejí výhradně letecky. Zaručuje tak maximální čerstvost čaje matcha. Kyosun s.r.o. staví do popředí kvalitu a prozákaznický přístup - čaj je proto 100 % bio, pravidelně testovaný na bakterie e. coli, pesticidy, těžké kovy, rtuť, kvasinky a plísně.

Díky úzkým vazbám na Japonsko má Kyosun s.r.o. čajová pole pod přímým dohledem a jezdí je několikrát za rok osobně kontrolovat. Matcha Tea je držitelem 9 různých certifikátů kvality a splňuje nejpřísnější limity pro prodej v EU. Kyosun s.r.o. jako první zmodernizoval přípravu Matcha Tea v šejkru a začal balit porce matcha do jednotlivých sáčků. Díky tomu trvá příprava Matcha Tea jen několik sekund. Firma rozšiřuje trh o inovativní produkty s příměsí matcha.

Skladování

Čaj už je rozdělený do třiceti sáčků, které ho chrání před jeho největšími nepřáteli - světlem, vzduchem, vlhkostí. Sáčky skladujte na suchém a chladném místě, mimo přímé sluneční záření.

Výrobce

Kyosun s.r.o.
Trmická 836/1
190 00 Praha 9

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 350 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Jemně mletý bio zelená čaj Matcha
Jemně mletý bio zelený čaj Matcha