

Dr.Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky
20 g- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Želatina na vaječnou tlačenku.
Použití
Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspik a rosoly 0,5 l. Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody / nálevu / vývaru) a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahříváme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. V případě vaječné tlačenky želatinu okamžitě zamícháme do směsi na tlačenku. U aspiků a rosolů necháme želatinu mírně vychladnout a použijeme dle konkrétního receptu. TIP: Při přípravě aspiků / rosolů obsah sáčku zalijeme 0,5 l horké vody (max.80 °C) z rychlovarné konvice a mícháme až do úplného rozpuštění želatiny.
O výrobci
Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Dr. Oetker je nejen všeobecně známou značkou, ale těší se také důvěře ze strany spotřebitelů. To je výsledek dlouhodobého poctivého vztahu mezi značkou a jejími spotřebiteli. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje různé přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.
Skladování
Skladujte v suchu!
Výrobce
Dr.Oetker, spol. s r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika