Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Dr.Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20g

Dr.Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky

Dr.Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky

20g
21,90 Kč (1 095,00 Kč/kg)
Popis produktu

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu!

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Země původu: viz. číslo ve sváru 1) Německo 2) Slovensko 3) Belgie 4) Francie Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků: Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3–4 polévkové lžíce, aspik a rosoly 0,5 l. Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody / nálevu / vývaru) a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahříváme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. V případě vaječné tlačenky želatinu okamžitě zamícháme do směsi na tlačenku. U aspiků a rosolů necháme želatinu mírně vychladnout a použijeme dle konkrétního receptu. TIP: Při přípravě aspiků / rosolů obsah sáčku zalijeme 0,5 l horké vody (max.80 °C) z rychlovarné konvice a mícháme až do úplného rozpuštění želatiny.

VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika

Složení

Složení: Jedlá vepřová želatina

Alergeny: Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.