Dr.Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky

20 g
Bez éček
22,90 Kč 1 145,00 Kč/kg
Kategorie:
Země původu: Slovenská republika,

Popis produktu

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu!

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Země původu: viz. číslo ve sváru 1) Německo 2) Slovensko 3) Belgie 4) Francie Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků: Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspik a rosoly 0,5 l. Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody / nálevu / vývaru) a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahříváme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. V případě vaječné tlačenky želatinu okamžitě zamícháme do směsi na tlačenku. U aspiků a rosolů necháme želatinu mírně vychladnout a použijeme dle konkrétního receptu. TIP: Při přípravě aspiků / rosolů obsah sáčku zalijeme 0,5 l horké vody (max.80 °C) z rychlovarné konvice a mícháme až do úplného rozpuštění želatiny.

VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika

Složení

Jedlá vepřová želatina

Alergeny

Může obsahovat stopy:
obiloviny obsahující lepek
vejce
mléko