Rohlik.cz

Popis produktu

Na Istrii má vesnička svůj vlastní název pro sušenou vepřovou roštěnku (karé) – zarebnjak, ombolo, žlomprt, kanica. To jsou jen některé z nich. Maso je oddělené od kosti v jednom kuse, potřené solí, kořením a najemno rozdrcenými bobkovými lístky. Maso připravené tímto způsobem se suší po dobu 2 týdnů (pokud ho chceme vařit), a nebo 6 týdnů (pokud ho chceme jako uzeninu). Istrijský žlomprt je nenahraditelnou součástí instrijské kuchyně, společně s istrijským pršutem. Žlomprt se podává při výjimečných událostech, když se rodina a přátelé sejdou u dobrého jídla.

Pisinium je latinský název města Pazin v istrijské části Chorvatska, kde se již víc než 20 let vyrábějí výrobky PISINIUM.

Výrobky PISINIUM – jsou vyrobené z kvalitních, starostlivě vybraných surovin. Jsou vyráběné ručně a nasolené výlučně přírodním kořením, mořskou solí, čerstvým česnekem, směsí černého koření, bobkového listu a rozmarýnu.

Všechny výrobky jsou vysušené na vzduchu, bez překročení minimální doby sušení .

Složení

Hovězí maso zadní a svalovina bez kosti, kuchyňská sůl, koření, dextróza, antioxydanty: askorbát sodný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: dusitan sodný.

100g výrobku byl získán sušením 167g hovězího masa.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×