Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Tapioca puding s hoblinkami belgické čokolády 129g
Prémiová kvalita

Tapioca puding s hoblinkami belgické čokolády

Tapioca puding s hoblinkami belgické čokolády

129g
Prémiová kvalita
29,90 Kč (231,78 Kč/kg)
Popis produktu

Tapioca puding je ručně vyráběný, čerstvý lahodný dezert plný energie vyrobený z „perliček“ škrobu hlíz manioku jedlého zahuštěných kokosovým mlékem. Puding neobsahuje lepek a je vhodný pro celiaky, vegany, vegetariány.

Skladujte při teplotě do 12 °C

Složení

125 g pudinku, 4 g čokolády)

53 % tapioca perel (100% škrob z manioku), 40 % kokosový krém AROY-D (kokosový extrakt 60% vyrábí se z mleté bílé dužiny kokosu a pitné vody), 7% třtinového cukru. Zdobení: 4 g belgické čokolády hořké cukr, kakaová hmota , mléčný tuk, kakaové máslo, sójový lecitin, aroma:přírodní vanilka.

Nutriční hodnoty ve 100g: Energie 2112kj, tuk 27,2 g, sacharidy 56,3 g, vláknina 7,4 g, sodík 109 mg, vitamín A 20 μg

Alergeny: soja, laktoza

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

5 (48 hodnocení)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

"Skvělá chuť. Sama jí stále nedokážu docílit, když si puding vařím z Tapioky sama. Doporučuji, je fakt suprový ;-)"

Iveta A. 21.6.2017

"perfektní"

Čmelík V. 20.6.2017

"Skvělá chuť. Doporučuji !"

North M. 17.6.2017

"Puding je vynikající, ale ta cena :-("

Barbora D. 8.6.2017

"Moc dobre, koupime zase"

Jana R. 5.6.2017

"Puding výborný, jen čokoládě nesvědčí pobyt v místním vlhkém prostředí. Někomu by mohlo vadit, že čokoláda už není křupavá."

Zuzana L. 30.5.2017

"Výrobek je skvělý ale dovezete mi vždy kusy, které mají spotřebu druhý den. Uvítala bych delší lhůtu."

Markéta A. 28.5.2017

"Vyborna pochoutka "

Kristina K. 27.5.2017

"velmi dobrá tapioka v kombinaci s výbornou hořkou čokoládou"

Šárka Z. 20.5.2017