Frosch

Frosch Prací prostředek granátové jablko (1,5 l)

22
284,90 Kč 12,95 Kč/null

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Prací gel vhodný na všechny druhy textilií s výjimkou vlny a hedvábí.

Složení s extrakty z granátového jablka účinně pere, chrání barvy, ošetřuje textilní vlákna a dodává prádlu příjemnou vůni. 

  • bez mikroplastů 
  • vegan 
  • šetrný k barvám

Velmi dobrá snášenlivost i s citlivou pokožkou byla prokázána dermatologickými testy. 

Obsah všech čisticích a pečujících prostředků Frosch je v přírodě snadno biologicky odbouratelný a nezanechává po sobě ekologickou stopu. Obaly jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného a opětovně recyklovatelného materiálu tak, aby nevznikal plastový odpad.

Velký důraz je kladen na samotný výrobní proces, který probíhá podle nejvyšších ekologických standardů s ohledem na co nejnižší spotřebu energie a na využívání přírodních obnovitelných zdrojů.

Zasaďte strom se žabkou

Podporovat přírodu nemusí být těžké! Stačí si koupit dva libovolné produkty ekologické značky Frosch a značka za vás vysadí nový strom v Moravském krasu či blízkém okolí. Strom bude ošetřený a chráněný před zvěří, dokud nedosáhne potřebné velikosti. Značka tak dlouhodobě podpoří zhruba 450 malých vlastníků a pomůže zalesnit oblasti napadené kůrovcem. 

Použití

Na odolné skvrny aplikujte prací prostředek přímo na látku.

Účinný při teplotě 20–60 °C. Vhodný také pro ruční praní.

Řiďte se pokyny k dávkování uvedenými na etiketě. Respektujte pokyny pro praní jednotlivých kusů oblečení uvedené výrobcem.

O výrobci

Společnost Werner & Mertz byla v roce 1867 založena jako továrna na výrobu voskového zboží v Mainz am Rhein. Se značkami jako Erdal, Frosch a Tana je rodinná firma zavedena jako inovativní společnost nejen na evropském trhu, ale i v Japonsku. Nabízí komplexní portfolio produktů čištění a péče v domácnosti.

Skladování

Skladujte v originálních, dobře uzavřených obalech, na suchém, chladném a dobře větraném místě. Chraňte před mrazem, před přímým slunečním zářením, vysokými teplotami a možnými zdroji vznícení. Neskladujte s neslučitelnými materiály: kyseliny a zásady.

Výrobce

Melitta ČR s.r.o.
Smíchov Gate
Plzeňská 3217/16
150 00  Praha 5 
Česká republika

Standardní věty o nebezpečnosti:

H319 Způsobuje vážné podráždění očí.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.

P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

P501 Odstraňte obsah/obal v souladu s místními, regionálními, národními a mezinárodními předpisy.


:>=5 - <15 % neiontové povrchově aktivní látky, mýdlo, <5 % aniontové povrchově aktivní látky, enzymy a parfémy. Další složení: výtažek z granátového jablka, kosmetické barvivo, inhibitor přenosu barvy.