Rexona

Rexona Antiperspirační krém maximum protection sensitive dry

45 ml
159,90 Kč  199,90 Kč*
3 553,33 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Filipíny,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Maximum Protection Clean Sensitive dry krémový antiperspirant pro ženy s nejmodernější technologií proti potu.

Díky průlomové technologii Rexona Defense+, antiperspirant poskytuje dlouhotrvající ochranu proti pocení až na 96 hodin. Antiperspiranty z řady Maximum protection jsou 3× více účinnější než běžné antiperspiranty Rexona. Jsou speciálně navrženy tak, aby poskytovaly maximální ochranu tehdy, kdy ji nejvíc potřebujete.

Vůně s tóny broskve a meruňky v kombinaci s dřevitou, pižmovou aromou zanechají dlouhotrvající pocit svěžesti. Svěžest podtrhne směs z rybíz červené a hrušky.

Použití 

Antiperspirant můžete aplikovat denně na čisté a suché podpaží. Nepoužívat na podrážděnou nebo poškozenou pokožku. Pokud dojde k podráždění přestaňte používat.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8
Česká republika

Cyclopentasiloxane,Aluminum zirconium tetrachlorohydrex GLY,Dimethicone,Cera microcrystallina,Paraffin,Parfum,Silica,Sodium starch octenylsuccinate,Maltodextrin,Hydrolysed corn starch,Dimethicone crosspolymer,BHT,Alpha-isomethyl ionone,Benzyl alcohol,Benzyl cinnamate,Benzyl salicylate,Butyphenyl methylpropional,Cinnamyl alcohol,Citral,Citronellol,Coumarin,Eugenol,Hexyl cinnamal,Hydroxycitronellal,Isoeugenol,Limonene,Linalool