Rohlik.cz

Popis produktu

Mungo jsou malé olivově zelené fazolky, někdy jsou označovány jako „zelené sójové boby“. Doba tepelné úpravy je kratší než u ostatních fazolí a jsou vhodné jako příloha k obilným pokrmům, do polévek a nákypů. Patří též k nejvhodnějším plodinám k nakličování. Příprava: Mungo důkladně propláchněte pod tekoucí vodou a namočte na 10–12 hodin do vody. Vařte je posléze v jin vodě! Délka vaření je proměnlivá, cca 30–60 min. a závisí na stáří semen. Při vaření nemíchejte, stačí jen zatřepat nádobou. Sbírejte pěnu a osolte až po uvaření.

Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70%

Složení

SLOŽENÍ: mungo bio

ALERGENY: Výrobek může obsahovat stopy sezamu. Obsah lepku max. 20 mg/kg

Výživové hodnoty na 100 g: kJ 1260/kcal 299; tuky 1,2g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g; Sacharidy 37g; z toho cukry 1,6g; bílkoviny 0,03g; vláknina 15g; sůl 23g

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×