Raid

Raid Proti létajícímu hmyzu aerosolový přípravek

400 ml
Vyprodáno. Očekáváme v úterý.
Poslat e-mail, až bude skladem
Kategorie:
    Země původu: Holandsko,
    Víte, že...
    Lokální produkty a záruka čerstvosti

    Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

    Raid hubič létajícího hmyzu insekticidní aerosolový přípravek se zdokonalenou recepturou, je účinný proti mouchám, komárům včetně tygřích, vosám a dalšímu létajícímu hmyzu, jako jsou moli, sršni. Raid hubič létajícího hmyzu znamená okamžitý účinek, příjemnou a svěží vůni.

    Použití

    Je vhodný pro použití v celém domě, včetně kuchyní, ložnic, koupelen a sklepů.

    1. Před použitím nádobku protřepejte a při aplikaci ji udržujte ve svislé poloze.
    2. Nasměrujte nástřik nádobky směrem od sebe, pevně stiskněte. Na létající hmyz není nutné stříkat přípravek přímo, jemný aerosol v prostoru létající hmyz zahubí. Zavřete všechna okna a dveře. V místnosti cca 30 m3 stříkejte přípravek po dobu 8-10 sekund do volného prostoru v několika směrech. Postupujte od středu místnosti ke dveřím. Aplikujte minimálně 1 m od všech povrchů, nábytku a stěn.
    3. Po aplikaci opusťte uzavřený prostor a po 15 minutách ho dobře vyvětrejte. Pro okamžitý účinek aplikujte přípravek přímo na hmyz, např. na poletující vosy.

    O výrobci

    Společnost S.C. Johnson je už více než 120 let symbolem výjimečné kvality. Tuto rodinnou firmu v současnosti vede už pátá generace rodiny Johnsonových. Hlavním cílem jejich podnikání bylo vždy vytvářet příjemnější, zdravější a čistější prostředí v domácnosti i na pracovišti. Snaží se neustále přicházet s výrobky, jejichž kvalita je zárukou spokojenosti zákazníků. Ví totiž, že jejich trvalá důvěra ve značku S .C . Johnson je základem jejich úspěchu. Jsou předním světovým výrobcem čisticích prostředků pro domácnost a největším světovým výrobcem prostředků proti obtížnému hmyzu.

    Skladování

    Skladujte v suchu a chladu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

    Upozornění

    Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

    Vysoce toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevdechujte aerosoly. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při styku s kůží okamžitě omyjte velkým množstvím vody. Nevylévejte do kanalizace. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Používejte dle návodu. Nádobka je pod tlakem: nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50°C. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - Zákaz kouření. Před aplikací odneste nebo zakryjte potraviny, zařízení k přípravě potravin, nádobí a elektrická zařízení pod napětím. Před použitím odstraňte nebo zakryjte terária, akvária a zvířecí klece. Při postřiku mějte vypnutý vzduchový filtr u akvária. Nestříkejte na tapety. Aplikujte minimálně 1 m od všech povrchů a stěn. Nestříkejte na osoby a zvířata. Skladujte odděleně od potravin, nápojů a krmiva pro zvířata. Při nadýchání odsuňte postiženého od zdroje expozice. Zajistěte lékařské ošetření objeví-li se potíže.

    Výrobce

    S.C. Johnson s.r.o.
    Radlická 519/16
    150 00 Praha 5
    Česká republika

    Účinné látky: 0,35 g tetramethrinu, 0,125 g d-fenothrinu a 0,1 g d-allethrinu ve 100 g přípravku.