Raid

Raid Insekticidní nástraha k hubení mravenců

1 ks
124,90 Kč 124,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Raid insekticidní nástraha k hubení mravenců se zaměřuje na místa výskytu mravenců. Nástrahu přenášejí dělníci do hnízda, kde do dvou týdnů vyhubí celou kolonii, včetně larev a královny. Výsledkem je rychlé snížení počtu mravenců. V závislosti na úrovni zamoření působí návnada po dobu několika týdnů.

Použití

Nástraha se může umístit v interiérech i na venkovních terasách. Na rozsáhlé zamoření a pro dosažení maximálního účinku použijte několik nástrah současně.

  1. Ostrým předmětem (nůžkami, šroubovákem, atd.) propíchejte děrovanou plochu na boční straně krabičky s nástrahou, tím pro mravence vytvoříte vstupní a výstupní otvory.
  2. Nástrahu umístěte poblíž hnízd nebo tam, kde mravenci pravidelně procházejí - podél stěn a základových desek, do rohů, pod dřezy a do skříněk.
  3. Maximálního účinku dosáhnete, když budete nástrahu pravidelně kontrolovat a dle potřeby ji každý měsíc vyměníte. Na silné zamoření použijte několik návnad současně.

O výrobci

Společnost S.C. Johnson je už více než 120 let symbolem výjimečné kvality. Tuto rodinnou firmu v současnosti vede už pátá generace rodiny Johnsonových. Hlavním cílem jejich podnikání bylo vždy vytvářet příjemnější, zdravější a čistější prostředí v domácnosti i na pracovišti. Snaží se neustále přicházet s výrobky, jejichž kvalita je zárukou spokojenosti zákazníků. Ví totiž, že jejich trvalá důvěra ve značku S .C . Johnson je základem jejich úspěchu. Jsou předním světovým výrobcem čisticích prostředků pro domácnost a největším světovým výrobcem prostředků proti obtížnému hmyzu.

Skladování

Skladujte v suchu a chladu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Účinná látka: 0,015 g spinosadu ve 100 g přípravku. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Skladujte odděleně od potravin, nápojů a krmiv pro zvířata. Zachovejte vnější obal s bezpečnostními upozorněními do úplného spotřebování přípravku.

Výrobce

S.C. Johnson s.r.o.
Radlická 519/16
150 00 Praha 5
Česká republika