Raid

Raid proti šatním molům gel cedr

2 ks
114,90 Kč 57,45 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Gel proti šatním molům.

Použití

  1. Oddělte sáčky od sebe.
  2. Částečně odtrhněte lepenku ze zadní části sáčku.
  3. Odstraňte fólii.
  4. Zasuňte úchytku spodní části lepenky do otvoru na zadní straně sáčku. Zavěste sáčky do skříně, postavte je do zásuvky nebo na polici. Zamezte přímému kontaktu polopropustné membrány s oděvy a plasty.

Používejte 2 sáčky/0,5 m³ prostoru. Na začátku sezóny, případně pokud gel vyschne nebo vůně vymizí, přípravek vyměňte. Přípravek je účinný 3. den od umístění.

O výrobci

Společnost S.C. Johnson je už více než 120 let symbolem výjimečné kvality. Tuto rodinnou firmu v současnosti vede už pátá generace rodiny Johnsonových. Hlavním cílem jejich podnikání bylo vždy vytvářet příjemnější, zdravější a čistější prostředí v domácnosti i na pracovišti. Snaží se neustále přicházet s výrobky, jejichž kvalita je zárukou spokojenosti zákazníků. Ví totiž, že jejich trvalá důvěra ve značku S .C . Johnson je základem jejich úspěchu. Jsou předním světovým výrobcem čisticích prostředků pro domácnost a největším světovým výrobcem prostředků proti obtížnému hmyzu.

Skladování

Skladujte v suchu a chladu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění

Účinná látka: 0,15 g transfluthrinu ve 100 g přípravku. Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí.
Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. 

PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. 
Přetrvává-li podráždění očí: vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. 

PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. Po manipulaci důkladně omyjte ruce.

Používejte dle návodu. Uchovávejte odděleně od potravin, nápojů a krmiv. Používejte jen v místech nedostupných dětem a zvířatům.

Obsahuje cinnamyl alcohol, citronellol, geraniol, citral, d-limonene, coumarin, 1-(2,6,6,-trimethyl-1-cyclohexen-1-yl)pent-1-en-3-one. Může vyvolat alergickou reakci.

Výrobce

S.C. Johnson s.r.o.
Radlická 519/16
150 00 Praha 5
Česká republika