OFF!

OFF! Rozprašovač repelentní přípravek

100 ml
Vyprodáno. Očekáváme dnes.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Holandsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Off! rozprašovač repelentní přípravek v mechanickém rozprašovači.

Zajišťuje efektivní ochranu kůže proti komárům a klíšťatům až 4 hodiny. Nezanechává pocit mastnoty a je lehce parfémovaný.

Použití

Pomocí rozprašovací pumpičky naneste kapalinu rovnoměrně na obnaženou pokožku a rozetřete rukou na následující části těla:

Dospělí: *7 nástřiků na obličej, 5 nástřiků na krk, 5 nástřiků na každou ruku, 4 nástřiky na horní část každého chodidla a 12 nástřiků na spodní část každé nohy.
Děti starší 2 let včetně: *3 nástřiky na obličej, 3 nástřiky na krk, 2 nástřiky na horní část každého chodidla a 3 nástřiky na každé předloktí.

Při použití na obličej: Nastříkejte na ruce dospělého a poté rozetřete po tváři dospělého nebo dítěte, vyhněte se očím a ústům.

Nepoužívejte u dětí do 2 let. Nenanášejte na ruce dětí mladších než 12 let. U dospělých a dětí starších 12 let neaplikujte vícekrát než 3× za 24 hodin. U dětí mladších 12 let neaplikujte vícekrát než 2×t za den. Nepoužívejte pod oblečením.

O výrobci

Společnost SC Johnson s.r.o. se zaměřuje především na výrobu hygienických potřeb do domácnosti, čisticích prostředků a ochranných produktů proti hmyzu. Mezi známe značky v jejím portfoliu patří například Glade, Pronto, Duck či Raid.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení – zákaz kouření. Nevdechujte aerosoly. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Používejte pouze v dobře větraných prostorech.

Skladování

Skladujte na chladném a suchém místě. Maximální doba skladování 2 roky od data výroby. Chraňte před mrazem. Skladujte v původním obalu.

Výrobce

SC Johnson s.r.o.
Radlická 519/16
150 00 Praha
Česká republika

 

Účinná látka: 7 g DEET ve 100 g prostředku.