Vileda

Vileda Ultramax XL set plochý mop a kýbl se ždímacím košem

1 ks
899,90 Kč  1 209,90 Kč*
899,90 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Set Vileda Ultramax XL obsahuje hlavici, na kterou připevníte mycí návlek z mikrovláken, 3dílnou šroubovací tyč a kbelík se ždímacím košem.Tyč se skládá ze tří šroubavacích dílů, po spojení má délku 120 cm.

Hlavice mopu je o 20 % delší ve srovnání s hlavicí mopu Vileda Ultramax, což znamená rychlejší úklid větších ploch. Je vhodný na všechny typy tvrdých podlah. Mycí návlek, který kombinuje mikrovlákna a abrazivní vlákna a zajišťuje bezchybné sbírání nečistot a prachu a zároveň zanechává vaše podlahy zářivé. Výborně odstraňuje i odolné nečistoty a je schopen vyčistit i obtížnější a odolnější skvrny.

Unikátní Power zóna pomáhá odstranit špínu s minimálním úsilím a přitom udržuje ruce v suchu. Jeho rukojeť a otočná hlavice nabízejí větší rozsah pohybů, takže můžete mopem plynule přejíždět po soklech, pod nábytkem a v rozích. Praktická hlavice mopu je otočná o 360 ° a umožňuje snadné čištění pod vaším nábytkem a zajišťuje skvělý zážitek z úklidu. Už žádné ohýbání, žádné mokré a špinavé ruce. 

Mop odstraní více než 99 % bakterií a virů jen za pomoci vody. Tenká mikrovlákna fyzicky perfektně přilnou k povrchu podlahy, kde zachytí nečistoty a více než 99 % bakterií a virů* a odstraní je pryč bez nutnosti použití chemikálií.

*Odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří.

Použití

Mop lze použít na všech tvrdých podlahách, jako je laminát, dřevo nebo dlaždice.

O výrobci

Freudenberg Home and Cleaning Solutions a jejich značka Vileda znamená vysoce kvalitní, spolehlivé, inovativní a dlouhodobé produkty. Výrobky jsou vyrobeny tak, aby domácí práce byly jednodušší. Klade zvláštní důraz na stabilitu a trvanlivost výrobků, všechny jsou navrženy a vyrobeny s využitím nejnovějších technologií. Neustále vyvíjí nové produkty a materiály používané při jejich výrobě a optimalizuje stávající výrobky a materiály.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.
Na Královce 4
101 00 Praha 10
Česká republika