Vileda

Vileda Ultramax turbo mop s kbelíkem

1 ks
999,90 Kč  1 349,00 Kč*
999,90 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

800+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Set plochého mopu a kbelíku se šlapacím pedálem se hodí do každé domácnosti.

Jednoduché a velmi efektivní vyždímání mopu díky vylepšenému a zjednodušenému vkládání mopu do ždímacího koše a vyždímání díky rotačnímu systému poháněného pouhým sešlápnutím pedálu. Díky pedálu není při ždímání potřeba žádné námahy. Dokonale vyždímaný mop pak zanechá vaší podlahu rychle suchou.

 

Návlek obsahuje 2 druhy vláken, které lépe odstraňují nečistoty a perfektně vyčistí vaší podlahu. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy a abrazivní vlákna lépe odstraní i zaschlé nečistoty.

Snadnější zacházení s produktem díky 180° úhlu pro snadné dosažení i těch nejvíce obtížných oblastí jako pod postelí a nábytkem. Tvar ždímače brání vystříknutí vody při ždímání. Vyroben z recyklovaných materiálů.

Mop odstraní více než 99 % bakterií a virů jen za pomoci vody. Tenká mikrovlákna fyzicky perfektně přilnou k povrchu podlahy, kde zachytí nečistoty a více než 99 % bakterií a virů* a odstraní je pryč bez nutnosti použití chemikálií.

*Odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří.

  • Kvalitní trojdílná teleskopická tyč s volitelnou délkou (max. délka tyče 125 cm).
  • Rozměr hlavice: 34 × 10 cm.
  • Rozměr náhrady: 36 × 14 cm (náhrada je kompatibilní pro hlavice s rozměrem 34 × 10 cm).
  • Rozměr kbelíku: 50 × 27 cm.
  • Max. doporučený objem: 6 l.
  • Váha prázdného kbelíku: 1,6 kg.

Použití

Tento mycí návlek je vhodný pro všechny tvrdé podlahy, jako jsou vinylové podlahy, linoleum, dlaždice, laminátové, parketové nebo dřevěné podlahy. Pro nejlepší čisticí výkon perte bez použití aviváže.

Návlek lze prát v pračce až na 60 °C pro maximální pohodlí a jednoduchou údržbu.

Pro pohodlnou výměnu mycího návleku jednoduše odepněte náhradu od hlavice pomocí cvočků. Je vybavena dvěma druhy vláken, takže náhrada má extra čisticí sílu.

O výrobci

Freudenberg Home and Cleaning Solutions a jejich značka Vileda znamená vysoce kvalitní, spolehlivé, inovativní a dlouhodobé produkty. Výrobky jsou vyrobeny tak, aby domácí práce byly jednodušší. Klade zvláštní důraz na stabilitu a trvanlivost výrobků, všechny jsou navrženy a vyrobeny s využitím nejnovějších technologií. Neustále vyvíjí nové produkty a materiály používané při jejich výrobě a optimalizuje stávající výrobky a materiály.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.
Na Královce 4
101 00 Praha 10
Česká republika

plast, kovová tyč, Násada: 85% polyester, 15% polyamid