Vileda

Vileda Turbo rotační mop s kbelíkem

1 ks
949,90 Kč  1 679,90 Kč*
949,90 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Rotační mop a kbelík Vileda Turbo se šlapacím pedálem je ideálním čisticím pomocníkem pro všechny podlahy. Jeho rotační ždímač usnadňuje a urychluje úklid podlah.

Kompletní sada je dodávána s třásňovým mopem a kbelíkem s rotačním ždímačem a šlapacím pedálem. Je vhodný na všechny tvrdé povrchy podlahy včetně dřeva a laminátu. Po opláchnutí není nutné mop ručně ždímat, mop se 360° systémem odstřeďování to udělá za vás.

 

Mikrovlákno v hlavici mopu odstraní více než 99% všech bakterií a virů* pouze pomocí vody bez nutnosti použití chemikálií. V případě potřeby lze použít další čisticí prostředky.

*Odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří.

Použití

Pro správné použití mopu opláchněte hlavici mopu v kbelíku, vložte do ždímače a přitom držte rukojeť volně, poté nožním pedálem ždímač roztočte a jste připraveni uklízet.

O výrobci

Freudenberg Home and Cleaning Solutions a jejich značka Vileda znamená vysoce kvalitní, spolehlivé, inovativní a dlouhodobé produkty. Výrobky jsou vyrobeny tak, aby domácí práce byly jednodušší. Klade zvláštní důraz na stabilitu a trvanlivost výrobků, všechny jsou navrženy a vyrobeny s využitím nejnovějších technologií. Neustále vyvíjí nové produkty a materiály používané při jejich výrobě a optimalizuje stávající výrobky a materiály.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.
Na Královce 4
101 00 Praha 10
Česká republika