BIO Rajčata sušená, vanička

100 g
BIO
48,50 Kč 485,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie, Turecko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sušená rajčata v BIO kvalitě, s intenzivní chutí.

Vážení zákazníci vezměte prosím na vědomí, že BIO položky jsou pěstovány bez chemického ošetření, a proto jsou náchylnější pro vznik povrchových a vzhledových vad na povrchu plodu. Tyto nevzhledné vady nemají vliv na chuť a kvalitu produktu. Jedná se pouze o vizuální problém, který je u BIO položek naprosto běžný a neměl by být důvodem k reklamaci. Děkujeme za pochopení.

Použití

Před vařením musíte tyto středomořské klenoty namočit. Rajčata opláchnete pod tekoucí vodou, abyste je zbavili přebytečné soli. Poté je vložte do nádoby tak, aby byla všechna ponořená pod vodou. Zprudka přiveďte k varu a nechte zchladnout. Slijte a osušte. Sušená rajčata mohou být použita v salátech, těstovinách a mnoha dalších jídlech, kde si přejete zdůraznit koncentrovanou chuť rajčete. Chuť sušených rajčat je silná, proto jich nepoužívejte příliš mnoho.

Tip: Připravte si s námi vynikající špagety se sušenými rajčaty.

Plátky česneku osmahneme na rozpáleném olivovém oleji společně s ančovičkami a chilli. Na mírném ohni mícháme, dokud se nám ančovičky zcela (nebo z větší části) nerozpustí. Přidáme sušená, pokrájená rajčata. Uvařené těstoviny smícháme v pánvi se směsí. Podáváme posypané petrželí a sýrem.

Přejeme dobrou chuť.

Skladování

Sušená rajčata můžete uchovat v plastové nebo skleněné dóze (tmavé sklo), nejlépe hermeticky uzavřené na chladném a tmavém místě. Rajčata tak zůstanou po dlouhou dobu v perfektním stavu.

Složení

Rajčata sušená bio