-16 %

Finish

Finish Sůl do myčky nádobí

1,5 kg
Akce do 31. 3.
49,90 Kč  59,90 Kč
33,27 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Regenerační sůl s velkými granulemi pomáhá předcházet nebezpečnému usazování vodního kamene na nádobí a v myčce. Napomáhá tak nejen mycímu procesu, aby vaše nádobí bylo vždy čisté a lesklé, ale pomáhá také udržovat životnost myčky.

Je naprosto nezbytnou součástí mycích procesů, při kterých používáte tablety, které v sobě funkci mycí soli již neobsahují, případně pokud máte v domácnosti velmi tvrdou vodu.

Powerball (červená kulička v logu značky Finish) je ochranná známka společnosti Reckitt.

Použití

Naplňte zásobník na sůl dle pokynů výrobce. V zájmu optimálních výsledků často kontrolujte hladinu soli a udržujte zásobník naplněný solí Finish. Obzvláště doporučeno, pokud žijete v oblasti s tvrdou vodou.

O výrobci

Reckitt Benckiser je britská společnost, která patří mezi přední mezinárodní prodejce zboží v oblasti zdravotnických, osobních a hygienických výrobků. Mezi její nejznámější značky patří Durex, Dettol, Airwick, Veet, Scholl nebo volně prodejné léky, jako jsou Nurofen, Strepsils, Strepfen či Gaviscon. Rovněž vyrábí prostředky pro úklid či údržbu domácnosti, jako je Vanish, Finish, Calgon, Woolite nebo Cillit Bang.

Skladování

Skladujte v suchu a mimo dosah dětí.

Výrobce

RB (Hygiene Home) Czech Republic, spol. s r.o.
Vinohradská 151,
130 00 Praha 3
Česká republika

Sůl