Durex

Durex Originals intimní gel

50 ml
184,90 Kč 3 698,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

800+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Intimní lubrikační gel na vodní bázi nelepí, není mastný, je hedvábně jemný a poskytne vám intenzivní smyslný zážitek. Obsahuje speciálně připravenou směs přísad, která umocní pocit blízkosti mezi vámi a vaším partnerem.  

  • Rozpustný ve vodě a snadno se smývá.
  • Bezpečné použití s kondomy Durex.

Použití

Lubrikační gely Durex se používají nejen ke zvlhčení poševní sliznice a zmírnění případných nepříjemných pocitů v intimních partiích, ale přinášejí oběma partnerům i smyslné zážitky.

Skladování

Skladujte na suchém, chladném místě a mimo dosah přímého slunečního světla. Po otevření spotřebujte do tří měsíců. Produkt je sice zdraví neškodný i při požití, ale doporučujeme uchovávat jej mimo dosah dětí.

O výrobci

Historie firmy Reckitt Benckiser sahá již do roku 1819, kdy Thomas a Isaac Reckittovi staví mlýn Maud Foster. Johann A. Benckiser v roce 1823 založil firmu Benckiser jako průmyslový chemický podnik. Následně proběhlo mnoho akvizicí, čímž se firma mnohoznačně rozšířila. Pod Reckitt Benckiser patří například značky jako Veet, Air Wick, Durex, Scholl, Dettol, Calgon, Nurofen a další.

Skladování

Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte při teplotě 5–30 °C. Nevystavujte slunečnímu záření.

Upozornění

Doporučujeme vyvarovat se kontaktu s očima. V případě podráždění přestaňte gel používat. Pokud podráždění neustupuje nebo je stále nutno přidávat další gel, obraťte se na svého lékaře.

Výrobce

Reckitt Benckiser
Wellcroft Road
Berkshire SL1 4AQ
Velká Británie

Aqua
Propylene glycol Hydroxyethylcellulose Benzoic acid Sodium hydroxide